Otevřený list pí. Černochové a Udženiji z MČ Praha 2.

Vážené dámy z ODS Praha 2, mohli byste se prosím zasadit o záchranu budovy nádraží Vyšehrad, viz. ilustrační foto stávajícího stavu, a předejít tak jejímu definitivnímu "zborcení" ?  
budova nádraží Vyšehrad P2

Vážené výše jmenované,bylo by možné zařídit, aby se budova nádraží Vyšehrad "alespoň prozatím" nechala zahalit, tak jako např. jiné památky "v rekonstrukci" ? Příp. rovněž tak i nedaleké lázně Na Slupi ?

 

Pro lidi kteří tudy jezdí 2x denně do práce, nebo i jako já jen příležitostně, je to vskutku trochu nepříjemné, pozorovat, jak MČ nechává tuto budovu svému osudu, tj. zřejmě až k demolici.A samozřejmě je s údivem, jak k tomuto mohlo vůbec dojít. 

 

Kromě zájmové střelby s první dámou, a kromě jiných dalších funkcí, jako jest parlament, by se mohla starostka pí. Černochová, třeba i s další pohasínající hvězdou ODS pí. Udženijou, postarat o nápravu. Tj. zjistit, jak k tomuto stavu mohlo vůbec dojít, včetně samozřejmého požadavku na náhradu případné vzniklé škody, a rovněž zařídit, aby se na další devastaci, nebo dokonce "demolici" budovy nedostalo.

 

 Děkuji za odpověď, Jiří A. Novotný 

Autor: Jiří A. Novotný | úterý 17.1.2017 14:31 | karma článku: 23,69 | přečteno: 1021x