Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bezvyhdny souhlas a Karma.R^R^R^ Za nejhorsi Zemanuv zlocin bych ale povazoval zprasene "nove" statni usporadani z roku 1998. Kdy Zeman ignoroval usneseni fed. parlamentu "O protipravnim zruseni zeme Moravskoslezke poplatne byrokraticko centralisticke praxi komunistickeho rezimu" a slibu brske napravy. Misto toho oposmluvni partneri prevzali Gottwaldovu prasarnu 14cti kraju, jen stim rozdilem, ze nanejvys arogantne vzpupnym zpusobem zprasili historickou zemskou hranici. Uloupili celou zapadni Moravu a pripojili ke krajum ceskym. Hlasi se k odkazu T G Masaryka a ve skytecnosti vyznavaji Gottwalda.

0 1
možnosti
Foto

Autor, jak je jeho nedobrým zvykem, svévolně rozděluje lidi na "dobré" a "nedobré". To o něčem svědčí.

3 3
možnosti

Pravda, kupř. "evidované" osoby jako jste i VY /!/ vskutku považuji za unikát ;-D.

1 1
možnosti

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Za-neprimou-podporu-Zemana-jsem-divadelnim-svetem-vaporizovan-prozradil-profesor-Franz-463760

A co vzkážete tomuhle člověku? Nevím, jak vnímáte svět Vy, autore, ale já hluboce opovrhuji každým, kdo je schopen pracovně ostrakizovat kohokoliv a to jen proto, že jeho politický názor s někým nekonvenuje.

10 0
možnosti
Foto

Ale, bohužel to je u nás a v USA zcela běžné. Otázku je, kde ještě?

1 0
možnosti
Foto

;-D A jen tak mimochodem. Na té ruské ambasádě byl také ambasador USA:-P

4 1
možnosti

Ano, jelikož to byli spojenci, tečka. A co jsme byli v r. 1968 při ruské okupaci /!/ naši vlasti, svrchované to země MY - ČR !?! A nádavkem něco ze současnosti, jaká armáda je dnes v Gruzii, na Ukrajině, či jaká země vyslala své "mužíčky" před několika týdny do Černé hory ? Rusko.

0 2
možnosti

Jakmile někdo, což je dnes Váš případ, začne psát o opoziční smlouvě jako o mimořádném zlu, okamžitě ho přestávám brát vážně.

Bylo to stejné rozdělení koryt jako kterékoli jiné. Pouze novináři rozpoutali zuřivou kampaň, protože jim vadilo, že opoziční smlouva odstavila od funkcí ty politiky, kteří šli na ruku právě tem novinářům - tady politiky kolem Havla.

Dělat si iluze, že při opoziční smlouvě šlo o něco jiného než o koryta, by byla hloupost. Ale stejná hloupost je myslet si, že za tím štěkáním je něco jiného než ztráta koryt u protistrany.

Opoziční smlouva nepřinesla žádné neštěstí, ani nebyla požehnáním. Pouze změnu u koryt bez dalších dopadů na chod repuliky.

11 0
možnosti
Foto

Znamenala jistou stabilitu a to není málo.

3 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS