„Stupně vítězů demokracie“ v Česku. Otevřený vzkaz B. Štěpánové a M. Dejdarovi.

Každodenní „upoutávky“ pí. B. Štěpánové /á ODS/ a vzpomínka na nepochopitelné „souznění“ M. Dejdara s MZ zaslouží malou reakci.

Pro pí. Štěpánovou :

Na Váš nynější atak proti AB, bych rád připomněl pomyslné stupně vítězů, co se demokracie, a rovněž také práva v této zemi, týče. Pokud se tedy chceme o těchto dvou pojmech bavit. Takže tady jsou naše stupně vítězů.

Místo první, vítězové : komunisti /zcela zaslouženě, komu čest – tomu čest/

Lhali, kradli, a dokonce i vraždili. A dnes jsou nejen v parlamentu, ale i v EU za ČR. Soudruh Grebeníček st. se ani neráčil dostavit k soudu, což je jasná vizitka naší „pravicové“ justice.      

Místo druhé, dělené rovným dílem : „opo-smluvní“ společenství Klausovy ODS a  Zemanovy ČSSD.

ODS a slovo "tunel" jsou již nesmazatelným zápisem do historie. Začátky “prozření” byly již v 90. letech /!/, po odsouzení “pokladníka” ODS za zvláštní způsob financování Klausovy ODS.  Svůj “konzervativně-pravicový” vklad této zemi Klaus potvrdil amnestií, která udělala radost, a to zcela neúmyslně, také “větším rybám” z obchodního, lobbistického, a v neposlední řadě politického prostředí, ovládaného ODS společně s ČSSD. O dnešním působení Kause jr. ? Jen namátkou. Hysterická dehonestace rodiny Schwarzenbergů /spolu s otcem VK/, dále přímo “školsky férová výzva” k ukáznění studenta, přímo od experta našeho školství. Anebo konečně něco o VK jr., coby autorovi dalšího ze zásadních "Klausových sešitů” ? Titul pod názvem : “... komentáře, pravda psaná s láskou.”  Pouze slušné pokrytectví.  

ČSSD dnes jen potvrzuje osvědčenou osnovu ODS, kdy např. jména jako MZ, Gross, Kavan, Paroubek, Palas, Rath, Hašek, „reorganizovaný právník“ Chovanec, Zimola, a v neposlední řadě Sobotka, jsou zcela výmluvná.

Místo třetí, „křesťanský pokladník“ Kalousek

„Střízlivý“ pracovník, mj. ministerstev obrany, financí, který se spravedlivě rozhořčil, např. již jen při pouhé žádosti policie o rozhovor s jeho ministerskou kolegyní, a další křesťankou, Parkanovou.

Místo čtvrté, Babiš

Pro AB mám 4 otázky, proč ?

1. „Ptačí hnízdo“ - mlžení a kontrola EU /!?!/

2. AB vlastní 2 média /aktuální „převody“ dle mého nejsou o ničem, o rozdělení internetových a papírových médiích už vůbec/

3. Kromě klasických "podrž-tašků" /také u ANO/ nevidím, řekněme jiného člověka. O pražském duu Krnáčová - Kleslová jsem již něco psal. Zkrátka jen další katastrofa milionového regionu.

4. A nakonec odkud se bere ta fascinace MZ ? Snad rovný rovného si ..

Pro p. Dejdara :

Pan Dejdar jako další Zemanův "uplakánek" ? Myslím, že ano. Že volil MZ je smutné, ale je to jeho věc /i když byl prý v USA J/. Když "plakal", že nebude mít kvůli tomu práci, to už bylo vážně slušné, přeci každý šéf si může vybrat s kým chce dělat. Ale co mi úplně odrovnalo, bylo to, že šel s MZ , s. Semelovou, a kdoví s kým ještě, slavit na Ruskou ambasádu. Co tam zapíjeli ? Naši okupaci v r. 1968 !?! Tímto jej, jak se říká, "nemusím". Také je myslím typické, jak se všemu dokáže od srdce zasmát, báječné. Dnes, po nedávném návratu z USA, kdy je snad na všech hlavních tv kanálech, jsem tomu rád , že nestrádá, já ale jeho věci nesleduji. A jen závěrem bych jej poprosil, aby "nebrečel", nemá proč. A aby napříště volil pokud možno slušného člověka, a tím MZ není již hezky dlouho.

Pí. Štěpánová, p. Dejdare, zkusme prosím přemýšlet, co s tím ? Mějte se hezky.  

Autor: Jiří A. Novotný | úterý 30.5.2017 8:56 | karma článku: 20,15 | přečteno: 1924x
  • Další články autora

Jiří A. Novotný

Zeman je již historie.

24.1.2018 v 12:09 | Karma: 20,51

Jiří A. Novotný

Milá iDnes, budu se loučit !

12.12.2016 v 15:07 | Karma: 22,84

Jiří A. Novotný

Dotaz p. Zemanovi .

21.1.2013 v 14:51 | Karma: 28,37
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 744x
Mám rád pohodu. A občas rád něco napíšu.

Seznam rubrik